Hulp nodig? 

Hieronder zie je een aantal modules waar je zelf meteen mee aan de slag kunt. Dit zijn modules die je zelfstandig doet zonder begeleiding. Ben je op zoek naar hulp en wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met je huisarts.
In levensbedreigende situaties bel je naar 112. 

Wil je direct aan de slag? Klik hier om naar de webshop te gaan.


Minder drinken

De app Minderdrinken geeft inzicht in jouw drinkgewoonten en helpt jou bewust minder te drinken. Ook kun je op het forum je ervaringen delen met anderen. Doe de test om inzicht te krijgen in de risico's van jouw alcoholgebruik en of het aan te raden is om de cursus met of zonder begeleiding te volgen.

De cursus is volledig anoniem en wordt zowel begeleid als onbegeleid aangeboden.


Minderdrinken.nl

Werken aan jouw geluk

Psyfitter is een app waarmee je jouw mentale conditie traint. Dit doe je met oefeningen, filmpjes, tests en tips. In de cursus leer je wat mentale fitheid is en hoe je gelukkiger en meer ontspannen kunt leven. 


Er is een doe-het-zelf-variant en begeleide variant beschikbaar. 

naar Psyfitter.nl

Somber? Doe er wat aan

Kleurjeleven is een app om je somberheid aan te pakken. De lessen bestaan uit schriftelijke en gesproken informatie, korte films, animaties en opdrachten. Doe de test om inzicht te krijgen in je somberheidsklachten en of het voor jou beter is om de cursus met of zonder begeleiding te volgen. 

Er zijn verschillende varianten beschikbaar: volledig anoniem en online begeleid, volledig anoniem doe-het-zelf en gedeeltelijk online begeleid. 

naar Kleurjeleven.nl