Hulp nodig? 

Hieronder zie je een aantal modules waar je zelf meteen in kan beginnen. Dit zijn modules die je zelfstandig doet zonder begeleiding. Ben je op zoek naar hulp en wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met je huisarts.
In levensbedreigende situaties bel je naar 112. 


Minderdrinken
(gratis)

Minderdrinken geeft inzicht in jouw drink gewoontes en helpt jou bewust minder te drinken. Ook kan je op het forum je ervaringen delen met anderen. De module is geheel gratis te gebruiken.
Minderdrinken.nl

Werken aan jouw geluk

Psyfit is een module waarmee je jouw mentale conditie traint. Dit doe je met oefeningen, filmpjes, tests en tips. In de cursus leer je wat mentale fitheid is en hoe je gelukkiger en meer ontspannen kunt leven.naar Psyfit.nl

Somberheidsklachten bestrijden

Kleurjeleven is een online behandelprogramma om zelfstandig somberheid aan te pakken. De cursus bestaat uit 8 lessen van 30 minuten en 1 opfrisles. Je volgt 1 les per week op een voor jou geschikt moment. De lessen bestaan uit schriftelijke en gesproken informatie, korte films, animaties en opdrachten. Tijdens de lessen krijg je instructies over het werken met de cursus. 

naar Kleurjeleven.nl