Hulp nodig? 

Hieronder zie je een aantal modules waar je zelf meteen in kan beginnen. Dit zijn modules die je zelfstandig doet zonder begeleiding. Ben je op zoek naar hulp en wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met je huisarts.
In levensbedreigende situaties bel je naar 112. 


Minderdrinken

Minderdrinken geeft inzicht in jouw drink gewoontes en helpt jou bewust minder te drinken. Ook kan je op het forum je ervaringen delen met anderen. Doe de test om inzicht te krijgen of jouw alcohol gebruik een risico vormt en of het aan te raden is om de cursus met of zonder begeleiding te volgen.

De cursus is volledig anoniem en wordt zowel begeleid als onbegeleid aangeboden.


Minderdrinken.nl

Werken aan jouw geluk

Psyfit is een module waarmee je jouw mentale conditie traint. Dit doe je met oefeningen, filmpjes, tests en tips. In de cursus leer je wat mentale fitheid is en hoe je gelukkiger en meer ontspannen kunt leven. 


Zelfstandige variant en begeleide variant beschikbaar. 

naar Psyfit.nl

Somberheidsklachten bestrijden

Kleurjeleven is een online behandelprogramma om zelfstandig somberheid aan te pakken. De lessen bestaan uit schriftelijke en gesproken informatie, korte films, animaties en opdrachten. Tijdens de lessen krijg je instructies over het werken met de cursus. Doe de test om inzicht te krijgen in jouw somberheidsklachten en of het aan te raden is om de cursus met of zonder begeleiding te volgen. 

Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Volledig online anoniem begeleid, volledig online anoniem onbegeleid en gedeeltelijke online begeleid. 

naar Kleurjeleven.nl