Prestum.nl

Prestum.nl is is een platform dat sporters en coaches online trainingen en coaching op mentaal vlak aanbiedt om prestatie en plezier in hun sport te vergroten.

Overtref jezelf

Wil je als sporter het beste uit jezelf halen, dan is fysieke training alleen niet voldoende - op mentaal vlak moet er ook getraind worden. Door online trainingen aan te bieden, met daarbij steeds de mogelijkheid tot feedback van een specialist, wil Prestum.nl bijdragen aan de ontwikkeling en de prestaties van sporters en coaches. Verschillende onderwerpen komen aan bod: Hoe haal ik het beste uit mijzelf? Hoe ga ik om met wedstrijdspanning? Hoe vergroot ik de mentale kracht van mijn team? Dit alles met één overkoepelend doel: Overtref jezelf. Zo gaat één van de trainingen over het fenomeen ‘flow’. Een prestatietoestand waarmee je het uiterste uit je kunnen haalt, maar die je óók kunt trainen.

Niet alleen voor topsporters

Topsporters maken al veelvuldig gebruik van mentale training, maar voor talenten en gemotiveerde amateursporters is dit anders. Een consult bij de sportpsycholoog is vaak of te duur of wordt beschouwd als iets dat niet voor hen is weggelegd. Om ook voor hen de noodzakelijke mentale training bereikbaar te maken is er nu een online platform: Prestum.nl, met maar een doel: mentale training beschikbaar maken voor een breed publiek

Breed aanbod

Sporters en coaches kunnen kiezen uit diverse online trainingen, die te maken hebben met mentale aspecten van sport en prestatie. Deze trainingen worden geschreven door experts op dit gebied (sportpsychologen, mental coaches). Het is mogelijk om, eveneens online, persoonlijke begeleiding te krijgen van de specialist die de training heeft geschreven. Via dit contact kan er ook een afspraak worden aangevraagd.  

 

“Het mentale aspect bij het sporten vereist ook aandacht. Ik gun het iedereen om op een bevlogen manier met zijn of haar sport bezig te zijn en geloof dat Prestum.nl heel veel sporters hier een extra inzicht in kan geven.”  

Dolf van der Wal, half-pipe olympiër en ambassadeur van Prestum.nl 


Iedere sporter kan mentale training volgen, op zijn eigen tempo, waar en wanneer hij of zij maar wil 

Prestum.nl

Meer klanten van NewHealth Collective

Brijder

Verslavingszorg

Meer info

U-center

 Kliniek- Psychische hulp & verslavingen 

Meer info