Huisartsen en POH-GGZ

Als praktijkondersteuner probeer je zo goed mogelijk zoveel mogelijk cliënten te helpen op een manier die bij de cliënt past en effectief is. NewHealth Collective heeft een breed aanbod van modules die passen bij de meest voorkomende klachten in de praktijk. 

Online modules

NewHealth Collective is een online interactieve behandelomgeving voor de cliënt en behandelaar. De modules bestaan uit: informatie, filmpjes, oefeningen en vragenlijsten. Als POH kan je meelezen, reageren en de voortgang begeleiden.

Met deze modules kun je klachten in kaart brengen, cliënten bewust maken van hun gedrag en hen helpen dat gedrag te veranderen. Tevens is het mogelijk om als psycholoog mee te kijken in de modules en hierop te reageren. De cliënt wordt gestimuleerd ook zelfstandig aan de slag te gaan buiten de persoonlijke afspraken. Dit kan de cliënt op zijn telefoon, tablet of computer op elk moment van de dag.  Zodat je als psycholoog in je gesprekken samen sneller tot de kern kunt komen.  

Meest gebruikte modules door POH

 • Depressie
 • Piekeren
 • Bewegen
 • Alcohol
 • Gezond slapen
 • Assertiviteit
 • Dagboek

 
Wat verandert er voor jou? 

Wat verandert er voor jou als je met e-health aan de slag gaat? Als praktijkondersteuner zijn de middelen en vooral tijd die je hebt voor je cliënt vaak beperkt. Met onze basisset kun jezelf bepalen hoe jij de modules combineert met je behandeling. Je bepaalt zelf in welke mate je betrokken bent bij de oefeningen die je cliënt online doet. Wil je bijvoorbeeld constant op de hoogte worden gehouden of wil je de opdracht/resultaten slechts bespreken tijdens je persoonlijke gesprekken? De basisset komt met ondersteunende draaiboeken en uitgewerkte paden die jou helpen om de modules te integreren in je eigen werkproces.

De basisset: psycho-educatie, inzicht en verandering 

De standaard meegeleverde basisset bevat modules en praktische tools voor de meest voorkomende klachten. Met de monitoren wordt het gedrag door middel van dagelijks registraties in kaart gebracht. Met de uitgebreide volledige modules als Respect voor jezelf, Opkomen voor jezelf en Depressie vul je jouw behandeling aan met informatie, oefeningen en praktische tips. Naar de basisset

De functionaliteiten

Meer weten over de functionaliteiten en meer over hoe je als POH concreet aan de slag gaat? Lees meer 

Voordelen

 • E-health maakt onderdeel uit van uw behandelprogramma, dit noemen we 'blended care'. Blended care is bewezen effectief!
 • Cliënten komen beter voorbereid op gesprekken en langdurige zelfredzaamheid wordt vergroot.
 • Meer tijd om echt in gesprek te zijn met jouw cliënt.
 • E-Health vergroot de kwaliteit en efficiëntie van uw zorgverlening.

Meer weten?

Wil je weten wat NHC kan betekenen voor jouw praktijk? Neem contact op met Jerry Smit
070-3142495

Neem contact op

Met de basisset kun je klachten in kaart brengen, cliënten bewust maken van hun gedrag en hen helpen dat gedrag te veranderen.

Module Thema's geschikt voor jouw praktijk

Leefstijl

11 modules

Meer info

Stemming

15 modules

Meer info

Angst en Paniek

8 modules

Meer info

Zelfbeeld

5 modules

Meer info

Verslaving

6 modules

Meer info

Piekeren

4 modules

Meer info