GGZ-Instellingen

NewHealth Collective is ontwikkeld voor en door de GGZ. Inmiddels hebben ruim 100.000 cliënten online zorg en begeleiding gekregen via NewHealth Collective. De kracht van NewHealth Collective is de combinatie van een robuust en veilig platform, en de flexibiliteit om te kiezen uit een brede catalogus van modules, of juist zelf modules te bouwen.

Gebruiksvriendelijk cliëntenportaal

Cliënten krijgen toegang tot hun e-health modules via een gebruiksvriendelijk cliëntportaal. Of ze nu een PC, tablet of smartphone gebruiken, het werkt allemaal even makkelijk. Na inloggen krijgen ze een overzicht welke modules voor hen zijn klaargezet en kunnen ze aan de slag. Het portaal heeft ook een berichtenfunctie om veilig berichten met de behandelaar uit te wisselen.  Lees meer

Brede catalogus met best of breed modules

Via NewHealth Collective heb je toegang tot een brede catalogus met modules. Er zijn modules voor het gehele spectrum aan klachten, stoornissen en behandelmethoden in de specialistische GGZ. De modules zijn ontwikkeld door experts uit de GGZ zelf. NewHealth Collective werkt als collectief: we verbinden zorgbedrijven met elkaar en stimuleren hen om samen modules te ontwikkelen en modules aan elkaar ter beschikking te stellen. Naar de modulecatalogus

Zelf modules bouwen

Heb je een eigen behandelmethode of bijzondere expertise dan biedt NewHealth Collective de mogelijkheid om zelf modules te bouwen. Met eigen e-health modules kun je als zorgaanbieder een uniek en onderscheidend aanbod voor cliënten maken. Lees meer

Robuust en veilig

NewHealth Collective komt voort uit de specialistische GGZ en voldoet aan de hoge eisen die GGZ-instellingen stellen aan veiligheid en stabiliteit. NewHealth Collective is ISO 27001 gecertificeerd. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden gebruikers verschillende rollen en autorisaties te geven en op die manier privacy en informatieveiligheid te garanderen.

Koppelingen met EPD, ROM

De koppeling van NewHealth Collective met de EPD- en ROM-systemen van de zorginstelling zorgt voor lagere administratieve lasten. Cliëntgegevens hoeven maar één keer te worden ingevoerd. NewHealth Collective werkt hiervoor met bekende standaarden zoals HL7 en is ook deelnemer aan Koppeltaal.

Inzicht in effectiviteit

Het platform is uitgerust met een geavanceerd management informatie systeem. Dit geeft toegang alle gegevens met betrekking tot het gebruik van het platform en de modules. Zo krijg je inzicht over bijvoorbeeld de inzet van modules, de tevredenheid van cliënten en de tijdsbesteding van behandelaren en cliënten.  De gegevens kunnen ook geëxporteerd worden naar het datawarehouse van de zorginstelling, zodat je zelf eigen managementrapportages kunt definiëren.   

Voordelen

  • Toegang tot de beste modules
  • Flexibele behandelmogelijkheden
  • Efficiënte communicatie met je cliënt
  • Je eigen organisatiestructuur
  • Zelf modules bouwen of bestaande aanpassen
  • Geïntegreerd managementinformatiesysteem voor rapportage
  • Koppeling met eigen EPD of platform mogelijk
  • Registratie van directe- en indirecte tijd voor DBC's

Meer weten?

Wil je weten wat NHC kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op met Jerry Smit
070-3142495

Neem contact op

“We blijven in contact  met onze cliënten op een efficiënte en laagdrempelige manier. Hiermee voorkomen we dat cliënten voor elke afspraak naar Driebergen moeten reizen. Daardoor is de therapietrouw van de cliënten groot.”

U-center, psychische hulp en verslavingen

Lees meer over U-center

Thema's voor de GGZ

Autisme

15 modules

Meer info

Sociale Vaardigheden

5 modules

Meer info

ADHD

5 modules

Meer info