Over ons

NewHealth Collective

NewHealth Collective richt zich op het ontwikkelen en ondersteunen van state-of-the-art zorgconcepten, waarbij het internet een prominente rol speelt. Onze prioriteit is om kwalitatief goede zorg toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Volgens ons kan de gezondheidszorg beter, toegankelijker en goedkoper.

Wij bieden online behandelingen aan voor psychische problematiek waaronder depressie, angst, mentale weerbaarheid, verslaving en burn-out. Deze modules worden ingezet door huisartsen, praktijkondersteuners GGZ (POH GGZ), hulpverleners in de generalistische en specialistische GGZ en bij de aanpak van psychisch verzuim in de bedrijfszorg. Ook belangstellenden kunnen zelf een module of App kopen om zelfstandig hun weerbaarheid te vergroten of een online cursus naar keuze te volgen.

NewHealth Collective brengt de professional en de cliĆ«nt dichter bij elkaar. Wij begeleiden instellingen, praktijken en bedrijven bij het ontwerp, de implementatie en verbeteren van e-health. Dit doen we servicegericht en persoonlijk. 

Ervaring met online zorg

NewHealth Collective is in 2013 opgericht als joint venture van de Parnassia Groep en Pangaea Digital Agency.

NewHealth Collective heeft 4 juli 2016 Mentalshare Direct overgenomen, de aanbieder van wetenschappelijk onderbouwde modules die hun oorsprong hebben bij het Trimbos-instituut, zoals Kleurjeleven.nl, Psyfit.nl, Minderdrinken.nl en Drinktest.nl.

Vacatures

NewHealth Collective groeit en wij zijn op zoek naar techneuten om ons team te versterken.