Het collectief

NewHealth Collective stimuleert gezamenlijke ontwikkeling en gebruik van e-health modules. Zo streven we ernaar het beste aanbod beschikbaar te hebben. Door modules onderling uit te wisselen zijn ontwikkelkosten lager. Organisaties met specifieke expertise kunnen hun modules op het platform van NewHealth Collective (laten) bouwen en beschikbaar stellen. Via NewHealth Collective krijg je toegang tot een selectie van modules van onze samenwerkingspartners: 

 Stichting Mirro

Mirro ontwikkelt ehealth oplossingen gericht op preventie en de eerstelijn. Het aanbod van Mirro op NewHealth Collective bestaat uit 7 verschillende modules over uiteenlopende mentale klachten. Bekijk de modules.

 Prestum.nl

Prestum.nl is hét platform voor online sportpsychologie. Trainingen en coaching om je mentale kracht te vergroten. Zowel voor specifieke sporten, zoals tennis, hockey en golf als voor sporters in het algemeen.  Prestum.nl is er voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Bekijk het aanbod hier.

 Mental Wealth

Aan de basis van de e-healthproducten van Mental Wealth ligt ‘gamification’: het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen, de GGZ-zorg dus. Mental Wealth biedt momenteel twee producten aan via NewHealth Collective: The Journey (app voor zelfmanagement) en Kickass (kinderen en jongeren met een milde of matige vorm van autisme).   

 Parnassia groep 

Parnassia Groep heeft een uitgebreide set aan modules ontwikkeld voor vrijwel alle specialismen en doelgroepen. Een selectie van modules is via NewHealth Collective beschikbaar voor.   

Zelf bouwen en distribueren?

Heb je eigen ideeën voor een online behandeling dan is het mogelijk om zeer eenvoudig je eigen nieuwe module te bouwen of bestaande behandelingen naar eigen inzicht op maat te maken. Je kunt modules via NewHealth Collective aan eigen gebruikers aanbieden maar ook beschikbaar stellen voor gebruik bij derden.  Lees meer over zelf modules bouwen

De voordelen

  • Het gehele moduleaanbod via één systeem
  • Gebruik de beste modules van anderen
  • Zelf modules ontwikkelen of modules  naar eigen inzicht aanpassen
  • Toegang tot samenwerkingsverbanden voor het ontwikkelen van modules

Meer weten?

Wil je weten wat NHC kan betekenen voor jouw praktijk of organisatie? Neem contact op met Jerry Smit
070-3142495

Neem contact op

Zelfstandig werken aan je gezondheid, in je eigen vertrouwde omgeving, op elk moment van de dag.  

Lees ook

Huisartsen en POH-GGZ

Lees meer over wat NHC kan betekenen in jouw praktijk. 

Meer info

GGZ instellingen

Lees meer over wat NHC kan betekenen in jouw organisatie. 

Meer info

Modulecatalogus

Kant-en-klare modules, meteen inzetbaar. 

Meer info