Wat is E-health?

E-Health is een verzamelnaam voor digitale toepassingen in de zorg ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid van de cliënt. De cliënt, patiënt, sporter of leerling gaat zelf ook actief aan de slag met e-health. NewHealth Collective richt zich vooral op de informatie- en communicatietechnologie met de inzet van het NewHealth Collective platform. Een online platform waar professional en cliënt elkaar ontmoeten.

Waarom?

De gemiddelde gebruiker kijkt per dag 220 keer op zijn telefoon. Het internet is inmiddels niet meer weg te denken. Het biedt je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie en contact te maken met anderen. De inzet van e-health zorgt ervoor dat cliënt en professional dichter bij elkaar komen. De zorg blijft niet meer beperkt tot binnen de muren van de zorginstelling. E-health biedt de cliënt toegang, controle en behandeling in de eigen vertrouwde omgeving op elk moment van de dag. De cliënt gaat zelfstandig aan de slag en heeft altijd toegang tot de eigen gegevens of behandeling. Zodat je samen sneller tot de kern van de klachten kunt komen en dus samen sneller kan werken aan een gezonder leven.  


  • Blended care is bewezen effectief!
  • 24/7 toegang tot de eigen behandeling
  • Efficiënt en gebruiksvriendelijk
  • Laagdrempelig en grotere therapietrouw
  • Meer tijd om echt in gesprek te zijn


Implementatie  

Veranderen gaat niet vanzelf. Ook het werken met e-health vraagt zorg en aandacht. Wij vinden een implementatie succesvol wanneer het gebruik van e-health een standaard onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden van de professional en waarbij de cliënt door de inzet van e-health de gezondheid bevordert op een efficiënte manier die past bij de eigen zorgwensen. E-health is een tool en geen doel. 

NewHealth Collective heeft veel ervaring met het adviseren over en ondersteunen van implementatietrajecten. We gaan graag in gesprek over wat wij voor jouw praktijk of organisatie kunnen betekenen. 

De voordelen

  • e-Health maakt onderdeel uit van uw behandelprogramma. Blended care is bewezen effectief!
  • Cliënten komen beter voorbereid op gesprekken en langdurige zelfredzaamheid wordt vergroot.
  • Meer tijd om echt in gesprek te zijn met jouw cliënt.
  • e-Health vergroot de kwaliteit en efficiëntie van uw zorgverlening.

Meer weten?

Wil je weten wat NHC kan betekenen voor jouw praktijk of organisatie? Neem contact op met Jerry Smit
070-3142495

Neem contact op

De cliënt werkt zelfstandig aan de gezondheid in de eigen vertrouwde omgeving op elk moment van de dag.  

Lees ook

Huisartsen en POH-GGZ

Lees meer over wat NHC kan betekenen in jouw praktijk. 

Meer info

GGZ instellingen

Lees meer over wat NHC kan betekenen in jouw organisatie. 

Meer info

Module Catalogus

Kan en klare modules, meteen inzetbaar. 

Meer info