Eerstelijnszorg

<
>

NewHealth Collective wil de gezondheid van zoveel mogelijk mensen verbeteren door middel van het gebruik van de gebruiksvriendelijk en wetenschappelijk onderbouwde e-health oplossingen.

De zorgmarkt is enorm in ontwikkeling. Men zoekt naar manieren op personeelsdruk en wachtrijen te verminderen en de zorg effectiever te maken. De eerstelijn maakt werk van het organiseren van persoonsgerichte zorg met positieve gezondheid als uitgangspunt.

Onder positieve gezondheid wordt verstaan, het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. Cliënten hebben behoefte aan een behandelbeleid passend bij hun eigen wensen en omstandigheden. Eigen regie is een sleutelwoord. Ook maatschappelijke ontwikkelingen als vergrijzing, het toenemend aantal chronisch zieken en beperkte budgettaire middelen vragen om nieuwe oplossingen zoals e-Health.

NewHealth Collective biedt in dit kader evidence based oplossingen zoals:

Daarnaast bieden we ook nog een groot aantal kleinere, practise based interventies vanuit ons e-Health platform. Dit platform kent een behandelaar- en een cliëntenportaal waardoor het mogelijk is om als behandelaar de voortgang van de cliënt te begeleiden. De verschillende interactie mogelijkheden als berichten, chat, videobellen en videoblogs ondersteunen het blended vare behandelproces. 

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bekijk onze online cursussen of onze folder.

 

Start vandaag