Werken bij NewHealth Collective

<
>

NewHealth Collective is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en ondersteunen van state-of-the-art zorgconcepten, waarbij het internet een prominente rol speelt. Wij bieden internetbehandelingen aan voor psychische problematiek waaronder depressie, angst, mentale weerbaarheid, verslaving, burn-out. Deze modules worden ingezet door huisartsen, praktijkondersteuners GGZ (POH GGZ), hulpverleners in de generalistische en specialistische GGZ en bij de aanpak van psychisch verzuim in de bedrijfszorg.

Als e-Health Consultant ben je verantwoordelijk voor advisering aan onze klanten over optimale inzet van e-health en het leiden van implementatieprojecten. Door kennis van het werkveld, inlevingsvermogen in klantbehoeftes en een flinke dosis projectmanagement-vaardigheden weet je de juiste oplossing voor klanten te formuleren én te implementeren. Dat doe je door goed op de hoogte te zijn innovatieplannen bij onze klanten en de mogelijkheden en ontwikkelingen van onze producten. Je vertaalt behoeftes naar voorstellen en begeleidt de implementatie van die voorstellen.

Je rapporteert aan de General Manager van NewHealth Collective.

Jouw profiel

  1. 5 jaar succesvolle ervaring met advies en projectmanagement op gebied van e-health
  2. Ervaring met verandermanagement en innovatie in de zorg
  3. Passie voor het creëren én implementeren van klantoplossingen
  4. Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
  5. Kennis van de GGZ-markt of andere zorgsectoren is een pré
  6. Opleiding HBO/WO niveau

Werken bij NewHealth Collective
Bij NewHealth Collective maak je deel uit van een bevlogen team dat in nauwe samenwerking met klanten en leveranciers een verschil wil maken in de ontwikkeling van de gezondheidszorg van de 21e eeuw. Daarbij zijn we continu op zoek naar de balans tussen het realiseren van onze gezamenlijke toekomstvisie en het vandaag maken van concrete stappen waarmee cliënten en patiënten morgen betere zorg ervaren.

Je komt bij ons niet in een gespreid bedje terecht. We verwachten dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie. Afhankelijk van wat je precies meebrengt aan kennis en kunde zullen we samen de details van de functie-invulling uitwerken en daar de beloning op afstemmen.

Solliciteren
Denk jij dat je degene bent die wij zoeken, stuur dan je CV en je motivatie vòòr 12 januari 2017 via Monsterboard.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.