De online behandelingen

<
>

De Online Behandelingen

In het E-Health Warenhuis zijn meer dan 100 behandelingen beschikbaar. De huidige behandelprogramma’s richten zich op psychologische klachten, verslaving en leefstijl.

Er zijn zelfhulpprogramma’s en begeleide behandelingen. De behandelingen zijn gemaakt door professionals uit de zorg. Indien gewenst kun je zelf nieuwe online behandelingen maken. Of bestaande behandelingen naar eigen inzicht op maat maken. 

Online behandelingen worden gepresenteerd in je eigen huisstijl. Patiënt en hulpverlener werken in een herkenbare en vertrouwde omgeving.

Neem contact met ons op voor het meest actuele overzicht van alle beschikbare online behandelingen. 

Gratis Basisset 

Alcohol
In deze behandeling krijg je inzicht in welke rol en effect alcohol bij jou heeft en hoe je er verantwoord mee om kunt gaan.

Opkomen voor jezelf
In deze behandeling leer je wat assertiviteit is en hoe je voor jezelf opkomt met respect voor anderen.

Cannabis
In deze behandeling wordt uitleg gegeven over cannabisgebruik. Je kunt de eeste stappen zetten om je gebruik te verminderen of te stoppen.

Gezond slapen
Door het registreren van je slaap-waakritme krijg je in deze behandeling inzicht in je slaappatroon. Je krijgt tips over hoe je het slapen kunt verbeteren.

Mijn dagboek
Het van je 'afschrijven' kun je ervaren als verlichting. Het teruglezen van gevoelens en ervaringen leidt tot inzicht en reflectie. Deze 'behandeling' helpt je met het bijhouden van een dagboek.

Ontspanning
In deze behandeling leer je wat je aan spanningsklachten kunt doen, waar ze mee te maken kunnen hebben en hoe je de aandacht weer op andere dingen kunt richten.

Stoppen met piekeren
In deze behandeling leer je piekergewoontes aan te pakken door anders te leren denken en piekergedachten los te laten.