Persbericht

<
>

PERSBERICHT

Prestum lanceert De TopSportCoach: 
Videochatten met topsporters om te leren van hun ervaringen

Den Haag, 1 mei 2017

Prestum.nl, het online platform voor mentale trainingen in de sport en een van de gewaardeerde gebruikers van NewHealth Collective, heeft de TopSportCoach-dienst gelanceerd, waarmee sporters of coaches een online videogesprek aangaan met een van de aangesloten topsporters. Op weg naar de absolute wereldtop hebben deze sporthelden veel geleerd, maar die ervaringen worden slechts mondjesmaat gedeeld met aanstormende talenten of de breedtesport in zijn algemeenheid, waardoor een schat aan informatie verloren gaat. Met de TopSportCoach is die kloof nu gedicht.

Er zijn nu 16 topsporters uit 11 takken van sport verbonden aan de TopSportCoach: Khalid Boulahrouz, Nicolien Sauerbreij, Reinder Nummerdor, Gregory Sedoc, Kelly Jonker, Valentin Verga, Debby Pilon-Stam, Robbert Kemperman, Sophie Polman, Tessa Veldhuis, Joost Steenkamer, Gijs Luirink, Laurens Jan Anjema, Kenny van Weeghel, Lucas Judge en Dolf van der Wal.

TopSportCoach is een primeur in Nederland. Met 16 topsporters staat er een sterke basis om sportend Nederland te kunnen ondersteunen; de ambitie is om dit in het eerste jaar tot minimaal 25 TopSportCoaches te laten groeien.

Meer informatie? Neem contact op met:

Stefan Dusée van Prestum (+31 6 55 340 356, stefan@prestum.nl)
Maarten de Venster van NewHealth Collective (+31 6 51 538 518) maarten.devenster@newhealthcollective.nl ) .